文献
J-GLOBAL ID:200902205164379534
整理番号:08A0278758
南アフリカの黒ダチョウ(Struthio camelus var.domesticus),ジンバブエの青ダチョウ(Struthio camelus australis)及びそれらの雑種の物理的及び官能的肉質
Physical and sensory meat quality of South African Black ostriches (Struthio camelus var. domesticus), Zimbabwean Blue ostriches (Struthio camelus australis) and their hybrid
著者 (5件):
HOFFMAN L.c.
(Stellenbosch Univ., Private Bag XI, Matieland 7602, South Africa)
,
MULLER M.
(Stellenbosch Univ., Private Bag XI, Matieland 7602, South Africa)
,
CLOETE S.w.p.
(Stellenbosch Univ., Private Bag XI, Matieland 7602, South Africa)
,
CLOETE S.w.p.
(Inst. for Animal Production: Elsenburg, Private Bag XI, Elsenburg 7607, South Africa)
,
BRAND M.
(Stellenbosch Univ., Private Bag XI, Matieland 7602, South Africa)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
79
号:
2
ページ:
365-374
発行年:
2008年06月
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)