文献
J-GLOBAL ID:200902205168174066
整理番号:05A0325892
環境にやさしい技術は活性酸素種の除去によって新しい食品のバイオ加工での最終加工を支えることができるか?
CAN GREENER TECHNOLOGY SUSTAIN DOWNSTREAM PROCESSING IN NOVEL FOOD BIOPROCESSING BY ELIMINATION OF REACTIVE OXYGEN SPECIES?
著者 (3件):
WISEMAN A
(Univ. Surrey, Guildford, GBR)
,
GOLDFARB P S
(Univ. Surrey, Guildford, GBR)
,
WOODS L F J
(Woodside Consulting, Surrey, GBR)
資料名:
Food and Bioproducts Processing
(Food and Bioproducts Processing)
巻:
83
号:
C1
ページ:
68-69
発行年:
2005年03月
JST資料番号:
W0512A
ISSN:
0960-3085
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
解説
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)