文献
J-GLOBAL ID:200902205443508220
整理番号:05A0886835
調整ふん囲気包装(MAP)とオイゲノール,メントール又はチモールとの併用による食用ブドウの品質及び安全性の改良
Improvement of Table Grapes Quality and Safety by the Combination of Modified Atmosphere Packaging (MAP) and Eugenol, Menthol, or Thymol
著者 (6件):
VALVERDE Juan Miguel
(Univ. Miguel Hernandez, Alicante, ESP)
,
GUILLEN Fabian
(Univ. Miguel Hernandez, Alicante, ESP)
,
MARTINEZ-ROMERO Domingo
(Univ. Miguel Hernandez, Alicante, ESP)
,
CASTILLO Salvador
(Univ. Miguel Hernandez, Alicante, ESP)
,
SERRANO Maria
(Univ. Miguel Hernandez, Alicante, ESP)
,
VALERO Daniel
(Univ. Miguel Hernandez, Alicante, ESP)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
53
号:
19
ページ:
7458-7464
発行年:
2005年09月21日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)