文献
J-GLOBAL ID:200902205465113467
整理番号:04A0406138
伝統的なバリ島の酒類bremにおける酵母の同定及び特性化
Identification and characterization of yeasts in brem, a traditional Balinese rice wine
著者 (8件):
SUJAYA I N
(Hokkaido Univ., Hokkaido, JPN)
,
ANTARA N S
(Udayana Univ., Bali, IDN)
,
SONE T
(Hokkaido Univ., Hokkaido, JPN)
,
TAMURA Y
(Hokkaido Food Processing Res. Center, Hokkaido, JPN)
,
ARYANTA W R
(Udayana Univ., Bali, IDN)
,
YOKOTA A
(Hokkaido Univ., Hokkaido, JPN)
,
ASANO K
(Hokkaido Univ., Hokkaido, JPN)
,
TOMITA F
(Hokkaido Univ., Hokkaido, JPN)
資料名:
World Journal of Microbiology & Biotechnology
(World Journal of Microbiology & Biotechnology)
巻:
20
号:
2
ページ:
143-150
発行年:
2004年03月
JST資料番号:
T0482A
ISSN:
0959-3993
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)