文献
J-GLOBAL ID:200902205722357003
整理番号:09A1008443
C,OおよびHの安定同位体比および無機質組成による真正イタリア産エクストラバージンオリーブ油のキャラクタリゼーション
Characterisation of authentic Italian extra-virgin olive oils by stable isotope ratios of C, O and H and mineral composition
著者 (8件):
CAMIN Federica
(IASMA Res. Centre, Agrifood Quality Dep., Via E. Mach, 1, 38010 San Michele all’Adige (TN), ITA)
,
LARCHER Roberto
(IASMA Res. Centre, Agrifood Quality Dep., Via E. Mach, 1, 38010 San Michele all’Adige (TN), ITA)
,
PERINI Matteo
(IASMA Res. Centre, Agrifood Quality Dep., Via E. Mach, 1, 38010 San Michele all’Adige (TN), ITA)
,
BONTEMPO Luana
(IASMA Res. Centre, Agrifood Quality Dep., Via E. Mach, 1, 38010 San Michele all’Adige (TN), ITA)
,
BERTOLDI Daniela
(IASMA Res. Centre, Agrifood Quality Dep., Via E. Mach, 1, 38010 San Michele all’Adige (TN), ITA)
,
GAGLIANO Giacomo
(Ministero delle Politiche Agricole, Alimentari e Forestali, Ispettorato Centrale per il Controllo della Qualita dei ...)
,
NICOLINI Giorgio
(IASMA Res. Centre, Agrifood Quality Dep., Via E. Mach, 1, 38010 San Michele all’Adige (TN), ITA)
,
VERSINI Giuseppe
(IASMA Res. Centre, Agrifood Quality Dep., Via E. Mach, 1, 38010 San Michele all’Adige (TN), ITA)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
118
号:
4
ページ:
901-909
発行年:
2010年02月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)