文献
J-GLOBAL ID:200902206603721763
整理番号:07A0862330
ヨーロッパで一般に消費される食用マッシュルームにおけるラジカル捕捉作用,内因性酸化酵素及び全フェノール類
Radical scavenging activities, endogenous oxidative enzymes and total phenols in edible mushrooms commonly consumed in Europe
著者 (4件):
RAMIREZ-ANGUIANO Ana Cristina
(Univ. Autonoma de Madrid, Madrid, ESP)
,
SANTOYO Susana
(Univ. Autonoma de Madrid, Madrid, ESP)
,
REGLERO Guillermo
(Univ. Autonoma de Madrid, Madrid, ESP)
,
SOLER-RIVAS Cristina
(Univ. Autonoma de Madrid, Madrid, ESP)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
87
号:
12
ページ:
2272-2278
発行年:
2007年09月
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)