文献
J-GLOBAL ID:200902206859512584
整理番号:06A0134586
環境要因による影響を受ける完熟トマトのリコペン含量と色
Lycopene content and colour of ripening tomatoes as affected by environmental conditions.
著者 (5件):
BRANDT Sara
(Szent Istvan Univ., Godollo, HUN)
,
PEK Zoltan
(Szent Istvan Univ., Godollo, HUN)
,
HELYES Lajos
(Szent Istvan Univ., Godollo, HUN)
,
BARNA Eva
(National Inst. for Food Safety and Nutrition, Budapest, HUN)
,
LUGASI Andrea
(National Inst. for Food Safety and Nutrition, Budapest, HUN)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
86
号:
4
ページ:
568-572
発行年:
2006年03月
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)