文献
J-GLOBAL ID:200902207049400590
整理番号:03A0536165
Cinnamomum zeylanicum果実の柄の揮発性成分とそれらの抗酸化活性
Volatile Constituents from Cinnamomum zeylanicum Fruit Stalks and Their Antioxidant Activities.
著者 (3件):
JAYAPRAKASHA G K
(Central Food Technological Res. Inst., Mysore, IND)
,
RAO L J M
(Central Food Technological Res. Inst., Mysore, IND)
,
SAKARIAH K K
(Central Food Technological Res. Inst., Mysore, IND)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
51
号:
15
ページ:
4344-4348
発行年:
2003年07月16日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)