文献
J-GLOBAL ID:200902207161029667
整理番号:07A0566435
In vitro及び食物でのレモン,オレンジ及びベルガモットの精油及びそれらの成分におけるArcobacter butzleriの3菌株の生存
The survival of three strains of Arcobacter butzleri in the presence of lemon, orange and bergamot essential oils and their components in vitro and on food
著者 (3件):
FISHER K.
(Univ. Northampton, Northampton, GBR)
,
ROWE C.
(Univ. Northampton, Northampton, GBR)
,
PHILLIPS C.A.
(Univ. Northampton, Northampton, GBR)
資料名:
Letters in Applied Microbiology
(Letters in Applied Microbiology)
巻:
44
号:
5
ページ:
495-499
発行年:
2007年05月
JST資料番号:
C0081C
ISSN:
0266-8254
CODEN:
LAMIE7
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)