文献
J-GLOBAL ID:200902207329537442
整理番号:03A0418824
Porapak Q抽出物中のマスクメロンフレーバに寄与するアロマ化合物のアロマ抽出希釈分析を用いた評価
Evaluation of Aroma Compounds Contributing to Muskmelon Flavor in Porapak Q Extracts by Aroma Extract Dilution Analysis.
著者 (6件):
HAYATA Y
(Hiroshima Prefectural Univ., Hiroshima, JPN)
,
SAKAMOTO T
(Hiroshima Prefectural Univ., Hiroshima, JPN)
,
MANEERAT C
(Hiroshima Prefectural Univ., Hiroshima, JPN)
,
LI X
(Hiroshima Prefectural Univ., Hiroshima, JPN)
,
KOZUKA H
(Hiroshima Bunkyo Women’s Univ., Hiroshima, JPN)
,
SAKAMOTO K
(Hiroshima Prefectural Food Technological Res. Center, Hiroshima, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
51
号:
11
ページ:
3415-3418
発行年:
2003年05月21日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)