文献
J-GLOBAL ID:200902207491773508
整理番号:05A0580463
各種の溶媒および抽出時間により植物副産物から調製した抽出物の比較
Comparison of extracts prepared from plant by-products using different solvents and extraction time
著者 (3件):
LAPORNIK Brigita
(National Inst. of Chemistry, Lab. for Food Chemistry, Hajdrihova 19, 1001 Ljubljana, p.p. 660, Slovenia)
,
PROSEK Mirko
(National Inst. of Chemistry, Lab. for Food Chemistry, Hajdrihova 19, 1001 Ljubljana, p.p. 660, Slovenia)
,
GOLC WONDRA Alenka
(National Inst. of Chemistry, Lab. for Food Chemistry, Hajdrihova 19, 1001 Ljubljana, p.p. 660, Slovenia)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
71
号:
2
ページ:
214-222
発行年:
2005年11月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)