文献
J-GLOBAL ID:200902207540414209
整理番号:07A1201162
日本で消費されている果物に含まれる多価フェノールの包括的分析
Comprehensive Analysis of Polyphenols in Fruits Consumed in Japan
著者 (11件):
KUMAZAWA Shigenori
(Univ. Shizuoka, Shizuoka, JPN)
,
IKENAGA Michiko
(Univ. Shizuoka, Shizuoka, JPN)
,
USUI Yumiko
(Univ. Shizuoka, Shizuoka, JPN)
,
KAJIYA Katsuko
(Univ. Shizuoka, Shizuoka, JPN)
,
MIWA Saeka
(Univ. Shizuoka, Shizuoka, JPN)
,
ENDO Junya
(Univ. Shizuoka, Shizuoka, JPN)
,
CHIKASAWA Chieko
(Univ. Shizuoka, Shizuoka, JPN)
,
SUZUKI Yukiko
(Univ. Shizuoka, Shizuoka, JPN)
,
SUZUKI Yuya
(Univ. Shizuoka, Shizuoka, JPN)
,
SHIMOI Kayoko
(Univ. Shizuoka, Shizuoka, JPN)
,
NAKAYAMA Tsutomu
(Univ. Shizuoka, Shizuoka, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
13
号:
4
ページ:
404-413
発行年:
2007年11月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)