文献
J-GLOBAL ID:200902208288574075
整理番号:03A0536147
フェノール化合物の構造-抗酸化効率相関性
Structure-Antioxidant Efficiency Relationships of Phenolic Compounds and Their Contribution to the Antioxidant Activity of Sea Buckthorn Juice.
著者 (4件):
ROESCH D
(Technische Univ. Berlin, Berlin, DEU)
,
BERGMANN M
(Technische Univ. Berlin, Berlin, DEU)
,
KNORR D
(Technische Univ. Berlin, Berlin, DEU)
,
KROH L W
(Technische Univ. Berlin, Berlin, DEU)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
51
号:
15
ページ:
4233-4239
発行年:
2003年07月16日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)