文献
J-GLOBAL ID:200902208605748602
整理番号:04A0353895
澱粉の粘度プロフィルに及ぼす界面活性剤添加の影響
Effect of Surfactant Addition on Viscosity Profiles of Starches
著者 (5件):
ITO T
(Meijo Univ.)
,
HASSEGAWA W
(Meijo Univ.)
,
ADACHI T
(Meijo Univ.)
,
KOJIMA M
(Aichi Industrial Technol. Inst.)
,
YAMADA T
(Meijo Univ.)
資料名:
名城大学農学部学術報告
(Scientific Reports of the Faculty of Agriculture, Meijo University)
号:
40
ページ:
61-70
発行年:
2004年03月31日
JST資料番号:
Z0616A
ISSN:
0910-3376
CODEN:
MDNGBZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)