文献
J-GLOBAL ID:200902208855077711
整理番号:08A0027055
食品のビタミンK含量及び日本の若年女性における食事ビタミンK摂取
Vitamin K Content of Foods and Dietary Vitamin K Intake in Japanese Young Women
著者 (9件):
KAMAO Maya
(Kobe Pharmaceutical Univ., Kobe, JPN)
,
SUHARA Yoshitomo
(Kobe Pharmaceutical Univ., Kobe, JPN)
,
TSUGAWA Naoko
(Kobe Pharmaceutical Univ., Kobe, JPN)
,
UWANO Masako
(Kobe Pharmaceutical Univ., Kobe, JPN)
,
YAMAGUCHI Noriko
(Kobe Pharmaceutical Univ., Kobe, JPN)
,
UENISHI Kazuhiro
(Kagawa Nutrition Univ., Sakado, JPN)
,
ISHIDA Hiromi
(Kagawa Nutrition Univ., Sakado, JPN)
,
SASAKI Satoshi
(National Inst. Health and Nutrition, Tokyo, JPN)
,
OKANO Toshio
(Kobe Pharmaceutical Univ., Kobe, JPN)
資料名:
Journal of Nutritional Science and Vitaminology
(Journal of Nutritional Science and Vitaminology)
巻:
53
号:
6
ページ:
464-470
発行年:
2007年12月
JST資料番号:
F0733A
ISSN:
0301-4800
CODEN:
JNSVA5
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)