文献
J-GLOBAL ID:200902209449497285
整理番号:05A0599915
巡航定期船作業における食品及び飲料品目のための多段船上・在庫管理方策
Multi-stage onboard inventory management policies for food and beverage items in cruise liner operations
著者 (3件):
ERKOC Murat
(Dep. of Industrial Engineering, Univ. of Miami, P.O. Box 248294, Coral Gables, FL 33124, USA)
,
IAKOVOU Eleftherios T.
(Dep. of Industrial Engineering, Univ. of Miami, P.O. Box 248294, Coral Gables, FL 33124, USA)
,
SPAULDING Andre E.
(Dep. of Industrial Engineering, Univ. of Miami, P.O. Box 248294, Coral Gables, FL 33124, USA)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
70
号:
3
ページ:
269-279
発行年:
2005年10月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)