文献
J-GLOBAL ID:200902209533350028
整理番号:05A0917597
難消化性糖質国際シンポジウム(1) 分離大豆蛋白の酵素反応に及ぼす食物繊維の影響に関するレオロジー的研究
International Symposium on Non-digestible Carbohydrate (1) Rheological Studies of Influence of Dietary Fibers on the Enzymatic Reaction for Soy Protein Isolate
著者 (2件):
YOSHIMURA Miki
(Univ. Hyogo, Hyogo, JPN)
,
NISHINARI Katsuyoshi
(Osaka City Univ., Osaka, JPN)
資料名:
Foods & Food Ingredients Journal of Japan
(Foods & Food Ingredients Journal of Japan)
巻:
210
号:
10
ページ:
954-962
発行年:
2005年10月01日
JST資料番号:
S0046A
ISSN:
0919-9772
CODEN:
FFIJER
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
解説
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)