文献
J-GLOBAL ID:200902209899572511
整理番号:06A0161814
調整雰囲気条件下におけるシナモンとクローブ油の抗菌活性
Antimicrobial activity of cinnamon and clove oils under modified atmosphere conditions
著者 (6件):
MATAN N.
(Fac. of Agro-Industry, Dep. of Product Dev., Kasetsart Univ., Bangkok 10900, THA)
,
RIMKEEREE H.
(Fac. of Agro-Industry, Dep. of Product Dev., Kasetsart Univ., Bangkok 10900, THA)
,
MAWSON A.j.
(Fresh Technologies, Inst. of Food, Nutrition and Human Health, Massey Univ., Palmerston North 11222, NZL)
,
CHOMPREEDA P.
(Fac. of Agro-Industry, Dep. of Product Dev., Kasetsart Univ., Bangkok 10900, THA)
,
HARUTHAITHANASAN V.
(Fac. of Agro-Industry, Dep. of Product Dev., Kasetsart Univ., Bangkok 10900, THA)
,
PARKER M.
(Fresh Technologies, Inst. of Food, Nutrition and Human Health, Massey Univ., Palmerston North 11222, NZL)
資料名:
International Journal of Food Microbiology
(International Journal of Food Microbiology)
巻:
107
号:
2
ページ:
180-185
発行年:
2006年03月15日
JST資料番号:
A0434C
ISSN:
0168-1605
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)