文献
J-GLOBAL ID:200902210075849296
整理番号:04A0667759
ラム肉の半膜様筋における品質属性及び蛋白質の変化に及ぼす運動ストレス,アドレナリン注入及び電気刺激の影響
The effect of exercise stress, adrenaline injection and electrical stimulation on changes in quality attributes and proteins in Semimembranosus muscle of lamb
著者 (3件):
BOND J J
(Primary Ind. Res. Victoria, Vic., AUS)
,
CAN L A
(Primary Ind. Res. Victoria, Vic., AUS)
,
WARNER R D
(Primary Ind. Res. Victoria, Vic., AUS)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
68
号:
3
ページ:
469-477
発行年:
2004年11月
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)