文献
J-GLOBAL ID:200902210177178728
整理番号:06A0853942
トウフ廃液中における新鮮なカッサバ根を用いるStreptcoccus bovisによるL-乳酸生産に対する食品生産廃棄物からの栄養補足の効果
Effect of Nutrient Supplements from Food Manufacturing Waste on L-Lactic Acid Production by Streptococcus bovis Using Fresh Cassava Roots in Tofu Liquid Waste
著者 (2件):
GHOFAR Abdul
(Dep. of Chemical Engineering, Tokyo Univ. of Agriculture and Technol.)
,
KOKUGAN Takao
(Dep. of Chemical Engineering, Tokyo Univ. of Agriculture and Technol.)
資料名:
Journal of Chemical Engineering of Japan
(Journal of Chemical Engineering of Japan)
巻:
39
号:
10
ページ:
1132-1136 (J-STAGE)
発行年:
2006年
JST資料番号:
S0629A
ISSN:
0021-9592
CODEN:
JCEJAQ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)