文献
J-GLOBAL ID:200902210522527439
整理番号:05A0825923
Bacillus sp.I-3の新規生澱粉分解熱安定α-アミラーゼとそのジャガイモ生澱粉の直接加水分解における使用
A novel raw starch digesting thermostable α-amylase from Bacillus sp. I-3 and its use in the direct hydrolysis of raw potato starch
著者 (3件):
GOYAL Nidhi
(Dep. of Microbiology, Panjab Univ., Chandigarh 160014, IND)
,
GUPTA J.k.
(Dep. of Microbiology, Panjab Univ., Chandigarh 160014, IND)
,
SONI S.k.
(Dep. of Microbiology, Panjab Univ., Chandigarh 160014, IND)
資料名:
Enzyme and Microbial Technology
(Enzyme and Microbial Technology)
巻:
37
号:
7
ページ:
723-734
発行年:
2005年12月01日
JST資料番号:
A0989B
ISSN:
0141-0229
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)