文献
J-GLOBAL ID:200902210675336420
整理番号:09A0412320
ニューラルネットワークによる鶏肉のマイクロ波加熱殺菌時間の予測
ANN Prediction of the Thermal Inactivation Time of Microorganisms during Microwave Heating of Chicken Meat
著者 (4件):
TANAKA Fumihiko
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
UCHINO Toshitaka
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
HAMANAKA Daisuke
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
MIYAMOTO Shingo
(Nihon Univ., Fujisawa, JPN)
資料名:
農業生産技術管理学会誌
(Journal of the Japanese Society of Agricultural Technology Management)
巻:
15
号:
3
ページ:
152-158
発行年:
2009年03月31日
JST資料番号:
L4299A
ISSN:
1341-0156
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)