文献
J-GLOBAL ID:200902210906732226
整理番号:09A0156069
新鮮イチゴ包装の強制空気冷却プロセスのモデル化,第III部:エネルギーモデルの実験的有効性確認
Modeling the forced-air cooling process of fresh strawberry packages, Part III: Experimental validation of the energy model
Modelisation du processus de refroidissement par air force des fraises fraiches emballees. Partie III : validation experimentale du modele energetique
著者 (2件):
FERRUA M.j.
(Dep. of Biological and Agricultural Engineering, Univ. of California at Davis, One Shields Avenue, Davis, CA 95616, USA)
,
SINGH R.p.
(Dep. of Biological and Agricultural Engineering, Univ. of California at Davis, One Shields Avenue, Davis, CA 95616, USA)
資料名:
International Journal of Refrigeration
(International Journal of Refrigeration)
巻:
32
号:
2
ページ:
359-368
発行年:
2009年03月
JST資料番号:
H0157B
ISSN:
0140-7007
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)