文献
J-GLOBAL ID:200902210938701730
整理番号:09A0298620
様々な品種のユズ(Citrus junos)果皮油の化学的及び芳香プロファイル
Chemical and aroma profiles of yuzu (Citrus junos) peel oils of different cultivars
著者 (4件):
LAN-PHI Nguyen Thi
(Dep. of Bioresources Sci., Fac. of Agriculture, Kochi Univ., B-200 Monobe, Nankoku, Kochi 783-8502, JPN)
,
SHIMAMURA Tomoko
(Dep. of Bioresources Sci., Fac. of Agriculture, Kochi Univ., B-200 Monobe, Nankoku, Kochi 783-8502, JPN)
,
UKEDA Hiroyuki
(Dep. of Bioresources Sci., Fac. of Agriculture, Kochi Univ., B-200 Monobe, Nankoku, Kochi 783-8502, JPN)
,
SAWAMURA Masayoshi
(Dep. of Bioresources Sci., Fac. of Agriculture, Kochi Univ., B-200 Monobe, Nankoku, Kochi 783-8502, JPN)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
115
号:
3
ページ:
1042-1047
発行年:
2009年08月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)