文献
J-GLOBAL ID:200902210940228545
整理番号:05A0678056
生及び即席食肉製品のEscherichia coli O157:H7,Salmonella及びShigellaの同時検出への多重PCRの適用
Application of a multiplex PCR for the simultaneous detection of Escherichia coli O157:H7, Salmonella and Shigella in raw and ready-to-eat meat products
著者 (3件):
LI Y.
(Dep. of Food Sci., 256 WCS Wing, Eckles Hall, Univ. of Missouri, Columbia, MO 65211, USA)
,
ZHUANG S.
(Dep. of Food Sci., 256 WCS Wing, Eckles Hall, Univ. of Missouri, Columbia, MO 65211, USA)
,
MUSTAPHA A.
(Dep. of Food Sci., 256 WCS Wing, Eckles Hall, Univ. of Missouri, Columbia, MO 65211, USA)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
71
号:
2
ページ:
402-406
発行年:
2005年10月
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)