文献
J-GLOBAL ID:200902211074004647
整理番号:07A0331209
シナモズクガニ(Eriocheir sinensis)の組成特性及び栄養品質
Compositional characteristics and nutritional quality of Chinese mitten crab (Eriocheir sinensis)
著者 (4件):
CHEN De-wei
(Key Lab. of Food Sci. and Safety, Ministry of Education, Southern Yangtze Univ., 214036 Wuxi, Jiangsu, CHN)
,
ZHANG Min
(Key Lab. of Food Sci. and Safety, Ministry of Education, Southern Yangtze Univ., 214036 Wuxi, Jiangsu, CHN)
,
ZHANG Min
(School of Food Sci. and Technol., Southern Yangtze Univ., 214036 Wuxi, CHN)
,
SHRESTHA Sundar
(Nepal Bureau of Standards and Metrology, Ministry of Ind., Commerce and Supply, HMG/N Balaju, Kathmandu, Nepal)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
103
号:
4
ページ:
1343-1349
発行年:
2007年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)