文献
J-GLOBAL ID:200902212190560391
整理番号:06A0384110
ダイズとアカツメクサからのイソフラボン類の分取
Preparative isolation of isoflavones from soy and red clover
著者 (4件):
STUERTZ Melanie
(Technical Univ. Braunschweig, DEU)
,
LANDER Vera
(Bavarian Health and Food Safety Authority, Oberschleissheim, DEU)
,
SCHMID Wolfgang
(Bavarian Health and Food Safety Authority, Oberschleissheim, DEU)
,
WINTERHALTER Peter
(Technical Univ. Braunschweig, DEU)
資料名:
Molecular Nutrition & Food Research
(Molecular Nutrition & Food Research)
巻:
50
号:
4/5
ページ:
356-361
発行年:
2006年04月
JST資料番号:
H0535A
ISSN:
1613-4125
CODEN:
MNFRCV
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)