文献
J-GLOBAL ID:200902212435940691
整理番号:09A0332116
選択した緑色の葉もの野菜類の潜在的抗酸化能の評価
Evaluation of antioxidant potential in selected green leafy vegetables
著者 (5件):
SUBHASREE B.
(Dep. of Biotechnology, Kumaraguru Coll. of Technol., Chinnavedampatty (P.O.), Coimbatore 641006, Tamil Nadu, IND)
,
BASKAR R.
(Dep. of Biotechnology, Kumaraguru Coll. of Technol., Chinnavedampatty (P.O.), Coimbatore 641006, Tamil Nadu, IND)
,
LAXMI KEERTHANA R.
(Dep. of Biotechnology, Kumaraguru Coll. of Technol., Chinnavedampatty (P.O.), Coimbatore 641006, Tamil Nadu, IND)
,
LIJINA SUSAN R.
(Dep. of Biotechnology, Kumaraguru Coll. of Technol., Chinnavedampatty (P.O.), Coimbatore 641006, Tamil Nadu, IND)
,
RAJASEKARAN P.
(Dep. of Biotechnology, Kumaraguru Coll. of Technol., Chinnavedampatty (P.O.), Coimbatore 641006, Tamil Nadu, IND)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
115
号:
4
ページ:
1213-1220
発行年:
2009年08月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)