文献
J-GLOBAL ID:200902212442805244
整理番号:05A0994302
高メトキシルペクチンのバレンシアオレンジPMEの脱エステルの作用パターンおよび修飾ペクチンの特性化
Action pattern of Valencia orange PME de-esterification of high methoxyl pectin and characterization of modified pectins
著者 (3件):
KIM Yookyung
(USDA ARS Food Quality Unit, Athens, GA, USA)
,
TENG Quincy
(Dep. of Chemistry, Univ. of Georgia, Athens, GA 30602, USA)
,
WICKER Louise
(Dep. of Food Sci. and Technol., Univ. of Georgia Athens, Food Sci. Building, GA 30602, USA)
資料名:
Carbohydrate Research
(Carbohydrate Research)
巻:
340
号:
17
ページ:
2620-2629
発行年:
2005年12月12日
JST資料番号:
B0929A
ISSN:
0008-6215
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)