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文献
J-GLOBAL ID:200902212481065517   整理番号:07A0609887

超臨界二酸化炭素による緑茶からのカフェインの除去に及ぼす物質移動の影響

Effect of mass transfer on the removal of caffeine from green tea by supercritical carbon dioxide
著者 (6件):
PARK Hyong Seok
(Coll. of Life Sciences and Biotechnology, Korea Univ., Seoul 136-713, KOR)
CHOI Hyung-kyoon
(Coll. of Pharmacy, Chung-Ang Univ., Seoul 156-756, KOR)
LEE Sung Jun
(Coll. of Life Sciences and Biotechnology, Korea Univ., Seoul 136-713, KOR)
PARK Kwon Woo
(Coll. of Life Sciences and Biotechnology, Korea Univ., Seoul 136-713, KOR)
CHOI Sung-gil
(Coll. of Agriculture and Life Sci., Dep. of Food Sci. and Technol., Gyeonsang National Univ., Jinju 660-701, KOR)
KIM Kyoung Heon
(Coll. of Life Sciences and Biotechnology, Korea Univ., Seoul 136-713, KOR)

資料名:
Journal of Supercritical Fluids  (Journal of Supercritical Fluids)

巻: 42  号:ページ: 205-211  発行年: 2007年09月 
JST資料番号: W1591A  ISSN: 0896-8446  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: オランダ (NLD)  言語: 英語 (EN)
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