文献
J-GLOBAL ID:200902212524037202
整理番号:06A0323496
種々の成熟段階におけるSorbus domestica果実の各種抽出物および画分の酸化防止活性
Antioxidant activities of various extracts and fractions of Sorbus domestica fruits at different maturity stages
著者 (3件):
TERMENTZI Aikaterini
(Dep. of Pharmacognocy-Pharmacology, School of Pharmacy, Aristotle Univ. of Thessaloniki, 54124 Thessaloniki, GRC)
,
KEFALAS Panagiotis
(Lab. of Chemistry of Natural Products, Dep. of Food Quality Management, Mediterranean Agronomic Inst. of Chania ...)
,
KOKKALOU Eugene
(Dep. of Pharmacognocy-Pharmacology, School of Pharmacy, Aristotle Univ. of Thessaloniki, 54124 Thessaloniki, GRC)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
98
号:
4
ページ:
599-608
発行年:
2006年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)