文献
J-GLOBAL ID:200902212922095786
整理番号:05A0924126
日本製塩漬け発酵サケ腎臓「めふん」からのコリノイド化合物類の精製とキャラクタリゼーション
Purification and Characterization of a Corrinoid Compound from a Japanese Salted and Fermented Salmon Kidney “Mefun”
著者 (7件):
ADACHI Satoko
(Ube Frontier Coll., Ube, JPN)
,
MIYAMOTO Emi
(Kochi Women’s Univ., Kochi, JPN)
,
WATANABE Fumio
(Kochi Women’s Univ., Kochi, JPN)
,
ENOMOTO Toshiki
(Ishikawa Prefectural Univ., Ishikawa, JPN)
,
KUDA Takashi
(Ishikawa Prefectural Univ., Ishikawa, JPN)
,
HAYASHI Masahiro
(Univ. Miyazaki, Miyazaki, JPN)
,
NAKANO Yoshihisa
(Osaka Prefecture Univ., Sakai, JPN)
資料名:
Journal of Liquid Chromatography & Related Technologies
(Journal of Liquid Chromatography & Related Technologies)
巻:
28
号:
16
ページ:
2561-2569
発行年:
2005年
JST資料番号:
E0253B
ISSN:
1082-6076
CODEN:
JLCTFC
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)