文献
J-GLOBAL ID:200902213015502130
整理番号:03A0594155
浸漬と冷蔵に伴う魚肉内部の食塩,ソルビトールおよび水分の移動
Internal migration of sodium chloride, sorbitol and moisture in fish meat during soaking and cold preservation
著者 (4件):
TSURUHASHI K
(Fukui Prefectural Univ., Fukui, JPN)
,
OOIZUMI T
(Fukui Prefectural Univ., Fukui, JPN)
,
AKAHANE Y
(Fukui Prefectural Univ., Fukui, JPN)
,
SAKAI T
(Towa Chemical Ind. Co. Ltd, Shizuoka, JPN)
資料名:
Fisheries Science
(Fisheries Science)
巻:
69
号:
4
ページ:
836-841
発行年:
2003年08月
JST資料番号:
W1348A
ISSN:
0919-9268
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オーストラリア (AUS)
言語:
英語 (EN)