文献
J-GLOBAL ID:200902213020926940
整理番号:08A0791140
ローストした皮付き及び剥皮したゴマ,及び両者の様々な比率のブレンド物から調製したゴマのペースト(TAHIN)の物理化学的およびレオロジー的性質
PHYSICOCHEMICAL AND RHEOLOGICAL PROPERTIES OF SESAME PASTES (TAHIN) PROCESSED FROM HULLED AND UNHULLED ROASTED SESAME SEEDS AND THEIR BLENDS AT VARIOUS LEVELS
著者 (2件):
AKBULUT Mehmet
(Univ. Selcuk, Konya, TUR)
,
COKLAR Hacer
(Univ. Selcuk, Konya, TUR)
資料名:
Journal of Food Process Engineering
(Journal of Food Process Engineering)
巻:
31
号:
4
ページ:
488-502
発行年:
2008年08月
JST資料番号:
A0938B
ISSN:
0145-8876
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)