文献
J-GLOBAL ID:200902213138468378
整理番号:05A0341780
インドのスナック食品用バッター調製のための工業用湿式粉砕用コロイドミルの適用範囲
Scope of colloid mill for industrial wet grinding for batter preparation of some Indian snack foods
著者 (5件):
SOLANKI S.N.
(Central Food Technological Res. Inst., Mysore, IND)
,
SUBRAMANIAN R.
(Central Food Technological Res. Inst., Mysore, IND)
,
SINGH Vasudeva
(Central Food Technological Res. Inst., Mysore, IND)
,
ALI S.Z.
(Central Food Technological Res. Inst., Mysore, IND)
,
MANOHAR B.
(Central Food Technological Res. Inst., Mysore, IND)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
69
号:
1
ページ:
23-30
発行年:
2005年03月21日
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)