文献
J-GLOBAL ID:200902213241976829
整理番号:05A0104718
低い糊化温度を持つ新しいサツマイモ系統の澱粉特性
Starch Properties of New Sweet Potato Lines Having Low Pasting Temperature
著者 (3件):
KATAYAMA K
(National Agricultural Res. Center for Kyushu Okinawa Region, Miyazaki, JPN)
,
TAMIYA S
(Agriculture, Forestry and Fisheries Res. Council, Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries, Tokyo, JPN)
,
ISHIGURO K
(National Agricultural Res. Center for Kyushu Okinawa Region, Miyazaki, JPN)
資料名:
Starch
(Starch)
巻:
56
号:
12
ページ:
563-569
発行年:
2004年12月
JST資料番号:
E0130A
ISSN:
0038-9056
CODEN:
STARDD
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)