文献
J-GLOBAL ID:200902213469979127
整理番号:08A0037785
アマトウガラシ(Capsicum annuum L.)の異なる色,白,緑,黄,オレンジ,赤における抗酸化成分含有量
Anti-oxidant content of different coloured sweet peppers, white, green, yellow, orange and red (Capsicum annuum L.)
著者 (5件):
MATSUFUJI Hiroshi
(Nihon Univ., Kanagawa, JPN)
,
ISHIKAWA Keiko
(Japan Horticultural Production and Res. Inst., Chiba, JPN)
,
NUNOMURA Osamu
(Japan Horticultural Production and Res. Inst., Chiba, JPN)
,
CHINO Makoto
(Nihon Univ., Kanagawa, JPN)
,
TAKEDA Mitsuharu
(Nihon Univ., Kanagawa, JPN)
資料名:
International Journal of Food Science and Technology
(International Journal of Food Science and Technology)
巻:
42
号:
12
ページ:
1482-1488
発行年:
2007年12月
JST資料番号:
B0863A
ISSN:
0950-5423
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)