文献
J-GLOBAL ID:200902214222033642
整理番号:07A0177164
ヒトにおける咀嚼および嚥下の測定による餅のテクスチャ評価
Textural Evaluation of Rice Cake by Chewing and Swallowing Measurements on Human Subjects
著者 (6件):
KOHYAMA Kaoru
(National Food Res. Inst.)
,
SAWADA Hiroko
(National Food Res. Inst.)
,
NONAKA Miho
(National Food Res. Inst.)
,
KOBORI Chiharu
(National Food Res. Inst.)
,
HAYAKAWA Fumiyo
(National Food Res. Inst.)
,
SASAKI Tomoko
(National Food Res. Inst.)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
71
号:
2
ページ:
358-365 (J-STAGE)
発行年:
2007年
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)