文献
J-GLOBAL ID:200902214246978982
整理番号:04A0009106
ブチラートは,食物繊維源の腸内微生物媒介発酵時に産生されるいくつかの成長阻害剤の一つであるに過ぎない
Butyrate is only one of several growth inhibitors produced during gut flora-mediated fermentation of dietary fibre sources.
著者 (9件):
BEYER-SEHLMEYER G
(Friedrich Schiller Univ., Jena, DEU)
,
GLEI M
(Friedrich Schiller Univ., Jena, DEU)
,
HARTMANN E
(Friedrich Schiller Univ., Jena, DEU)
,
HUGHES R
(Univ. Ulster, Coleraine, GBR)
,
PERSIN C
(Kampffmeyer Food Serv. GmbH, Hamburg, DEU)
,
BOEHM V
(Friedrich Schiller Univ., Jena, DEU)
,
ROWLAND I
(Univ. Ulster, Coleraine, GBR)
,
SCHUBERT R
(Friedrich Schiller Univ., Jena, DEU)
,
JAHREIS G
(Friedrich Schiller Univ., Jena, DEU)
資料名:
British Journal of Nutrition
(British Journal of Nutrition)
巻:
90
号:
6
ページ:
1057-1070
発行年:
2003年12月
JST資料番号:
B0336A
ISSN:
0007-1145
CODEN:
BJNUA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)