文献
J-GLOBAL ID:200902214295979633
整理番号:07A1192510
牛乳-穀類原料の乳児食におけるフロシン生成に対する貯蔵条件の影響
Effect of storage conditions on furosine formation in milk-cereal based baby foods
著者 (4件):
BOSCH Lourdes
(Nutrition and Food Chemistry, Fac. of Pharmacy, Univ. of Valencia, Avda. Vicente Andres Estelles s/n, 46100 ...)
,
ALEGRI ́A Amparo
(Nutrition and Food Chemistry, Fac. of Pharmacy, Univ. of Valencia, Avda. Vicente Andres Estelles s/n, 46100 ...)
,
FARRE Rosaura
(Nutrition and Food Chemistry, Fac. of Pharmacy, Univ. of Valencia, Avda. Vicente Andres Estelles s/n, 46100 ...)
,
CLEMENTE Gonzalo
(Statistics, Polytechnic Univ., Camino de Vera s/n, 46022 Valencia, ESP)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
107
号:
4
ページ:
1681-1686
発行年:
2008年04月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)