文献
J-GLOBAL ID:200902214318613194
整理番号:03A0386538
酢酸及び酪酸へのチーズホエー廃水の好熱性酸産生における選択最適化 部分酸性化及びメタン化
Selective optimization in thermophilic acidogenesis of cheese-whey wastewater to acetic and butyric acids: partial acidification and methanation
著者 (3件):
YANG K
(Pohang Univ. Sci. and Technol., Kyungbuk, KOR)
,
YU Y
(Pohang Univ. Sci. and Technol., Kyungbuk, KOR)
,
HWANG S
(Pohang Univ. Sci. and Technol., Kyungbuk, KOR)
資料名:
Water Research
(Water Research)
巻:
37
号:
10
ページ:
2467-2477
発行年:
2003年05月
JST資料番号:
B0760A
ISSN:
0043-1354
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)