文献
J-GLOBAL ID:200902214338953463
整理番号:09A0332124
シコクビエ(Eleusine coracana L.)種子外皮フェノール性化合物類の組成及び酵素阻害の諸性質:α-グルコシダーゼ及び膵アミラーゼの阻害形式
Composition and enzyme inhibitory properties of finger millet (Eleusine coracana L.) seed coat phenolics: Mode of inhibition of α-glucosidase and pancreatic amylase
著者 (3件):
SHOBANA S.
(Dep. of Grain Sci. and Technol., Central Food Technological Res. Inst., Mysore 570 020, IND)
,
SREERAMA Y.n.
(Dep. of Grain Sci. and Technol., Central Food Technological Res. Inst., Mysore 570 020, IND)
,
MALLESHI N.g.
(Dep. of Grain Sci. and Technol., Central Food Technological Res. Inst., Mysore 570 020, IND)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
115
号:
4
ページ:
1268-1273
発行年:
2009年08月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)