文献
J-GLOBAL ID:200902215021153638
整理番号:08A1223734
水溶液中において様々なアミノ酸塩を用いたCO2の速度論的研究
Kinetic study of CO2 with various amino acid salts in aqueous solution
著者 (4件):
HOLST J. van
(TCCB Group, Inst. of Mechanics, Processes and Control; Fac. of Sci. and Technol., Univ. of Twente, P.O. Box 217 ...)
,
VERSTEEG G.f.
(Fac. of Mathematics and Natural Sciences, Univ. of Groningen, NLD)
,
BRILMAN D.w.f.
(TCCB Group, Inst. of Mechanics, Processes and Control; Fac. of Sci. and Technol., Univ. of Twente, P.O. Box 217 ...)
,
HOGENDOORN J.a.
(TCCB Group, Inst. of Mechanics, Processes and Control; Fac. of Sci. and Technol., Univ. of Twente, P.O. Box 217 ...)
資料名:
Chemical Engineering Science
(Chemical Engineering Science)
巻:
64
号:
1
ページ:
59-68
発行年:
2009年01月
JST資料番号:
B0254A
ISSN:
0009-2509
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)