文献
J-GLOBAL ID:200902215388906004
整理番号:06A0390929
1000から5000Daまでのペプチドから調製されたメイラード反応生成物の味覚的性質
Taste properties of Maillard-reaction products prepared from 1000 to 5000Da peptide
著者 (3件):
OGASAWARA Masashi
(Food Creation Center, Kyowa Hakko Food Specialties Co. Ltd., 4041-Ami, Ami-machi, Inashiki-gun, Ibaraki 300-0398, JPN)
,
KATSUMATA Tadayoshi
(Food Creation Center, Kyowa Hakko Food Specialties Co. Ltd., 4041-Ami, Ami-machi, Inashiki-gun, Ibaraki 300-0398, JPN)
,
EGI Makoto
(Food Creation Center, Kyowa Hakko Food Specialties Co. Ltd., 4041-Ami, Ami-machi, Inashiki-gun, Ibaraki 300-0398, JPN)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
99
号:
3
ページ:
600-604
発行年:
2006年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)