文献
J-GLOBAL ID:200902215451372643
整理番号:08A0514620
2大カノーラ蛋白質,ナピン及びクルシフェリンの構造的,乳化的,及び生物的性質の比較
Comparative Structural, Emulsifying, and Biological Properties of 2 Major Canola Proteins, Cruciferin and Napin
著者 (2件):
WU J.
(Univ. of Alberta, AB, CAN)
,
MUIR A. D.
(Agriculture and Agri-Food Canada, SK, CAN)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
73
号:
3
ページ:
C210-C216
発行年:
2008年04月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)