文献
J-GLOBAL ID:200902215496319158
整理番号:04A0353144
食品への応用のためのプレウロシジン(Pleurocidin)の抗菌スペクトル及び細胞毒活性の評価
Evaluation of Antimicrobial Spectrum and Cytotoxic Activity of Pleurocidin for Food Applications
著者 (4件):
BURROWES O J
(Rutgers the State Univ. of New Jersey, NJ)
,
HADJICHARALAMBOUS C
(Rutgers the State Univ. of New Jersey, NJ)
,
DIAMOND G
(Univ. of Medicine and Dentistry New Jersey (UMDNJ), N.J.)
,
LEE T-C
(Rutgers the State Univ. of New Jersey, NJ)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
69
号:
3
ページ:
FMS66-FMS71
発行年:
2004年04月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)