文献
J-GLOBAL ID:200902215733288467
整理番号:07A0990974
ローズマリー及びセージ(Rosmarinus officinalis L.及びSalvia officinalis L., Lamiaceae)精油の抗菌及び抗酸化性
Antimicrobial and Antioxidant Properties of Rosemary and Sage (Rosmarinus officinalis L. and Salvia officinalis L., Lamiaceae) Essential Oils
著者 (4件):
BOZIN Biljana
(Univ. Novi Sad, Novi Sad, ZZZ)
,
MIMICA-DUKIC Neda
(Univ. Novi Sad, Novi Sad, ZZZ)
,
SAMOJLIK Isidora
(Univ. Novi Sad, Novi Sad, ZZZ)
,
JOVIN Emilija
(Univ. Novi Sad, Novi Sad, ZZZ)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
55
号:
19
ページ:
7879-7885
発行年:
2007年09月19日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)