文献
J-GLOBAL ID:200902215736449690
整理番号:03A0377691
野菜のフェノール性マーカー化合物に及ぼす調理工程の影響
Influence of Cooking Process on Phenolic Marker Compounds of Vegetables.
著者 (5件):
ANDLAUER W
(Univ. Hohenheim, Stuttgart, DEU)
,
STUMPF C
(Univ. Hohenheim, Stuttgart, DEU)
,
HUBERT M
(Univ. Hohenheim, Stuttgart, DEU)
,
RINGS A
(Univ. Hohenheim, Stuttgart, DEU)
,
FUERST P
(Univ. Hohenheim, Stuttgart, DEU)
資料名:
International Journal for Vitamin and Nutrition Research
(International Journal for Vitamin and Nutrition Research)
巻:
73
号:
2
ページ:
152-159
発行年:
2003年03月
JST資料番号:
D0483A
ISSN:
0300-9831
CODEN:
IZVIAK
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
スイス (CHE)
言語:
英語 (EN)