文献
J-GLOBAL ID:200902215897336691
整理番号:05A0015024
生鮮未調理タマネギの味覚パネルによるフレーバの評価とフレーバ前駆体,ピルビン酸及び糖類の分析
Assessment of the flavour of fresh uncooked onions by taste-panels and analysis of flavour precursors, pyruvate and sugars.
著者 (6件):
CROWTHER T
(HRI Wellesbourne, Wellesbourne, GBR)
,
COLLIN H A
(Univ. Liverpool, Liverpool, GBR)
,
SMITH B
(HRI Wellesbourne, Wellesbourne, GBR)
,
TOMSETT A B
(Univ. Liverpool, Liverpool, GBR)
,
O’CONNOR D
(Allium and Brassica Centre, Boston, GBR)
,
JONES M G
(Univ. Liverpool, Liverpool, GBR)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
85
号:
1
ページ:
112-120
発行年:
2005年01月15日
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)