文献
J-GLOBAL ID:200902216025055475
整理番号:05A0739112
塩蔵イカ筋肉ペーストの加熱ゲル化に関する微生物トランスグルタミナーゼと澱粉の影響
Effects of microbial transglutaminase and starch on the thermal gelation of salted squid muscle paste
著者 (5件):
PARK Shin-Ho
(Hokkaido Univ., Hakodate, JPN)
,
CHO Soon-Yeong
(Kangnung National Univ., Kangnung, KOR)
,
KIMURA Meiko
(Hokkaido Univ., Hakodate, JPN)
,
NOZAWA Hisanori
(Hokkaido Univ., Hakodate, JPN)
,
SEKI Nobuo
(Hokkaido Univ., Hakodate, JPN)
資料名:
Fisheries Science
(Fisheries Science)
巻:
71
号:
4
ページ:
896-903
発行年:
2005年08月
JST資料番号:
W1348A
ISSN:
0919-9268
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オーストラリア (AUS)
言語:
英語 (EN)